թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

Նարնջով քափքեյք
Մեղրով տորթ
Կարտոֆիլով և բեկոնով աղցան
Ծաղկակաղամբով աղցան
Բանանով կարկանդակներ
Շոկոլադե շոռակարկանդակ
Կաղամբով աղցան “Coleslow”
Հավի մսով պիրոգ
Նապոլեոն
Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով
Թթվասերով տորթ
Պանրով և ձվով խորտիկ
...10...2627...30...