թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

Ընկույզով-պիրոգ-2
Ընկույզով պիրոգ
Հրեշտակի-արցունքներ
Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
բրոկոլի-1
Բրոկոլին ջեռոցում
տորթ ներշնչանք
Տորթ «Ներշնչանք»
վարսակով թխվածքաբլիթներ
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
գրպանիկներ հավի մսով ու սնկով
Գրպանիկներ՝ հավի մսով ու սնկով
Արագ պիցցա թավայի մեջ
կարմիր լոբով սոուս
Կարմիր լոբով սոուս
Մսային բաց պիրոգ
Հաղարջով պիրոգ
Պելմեններ՝ կճուճում
Խնձորով եվ ընկույզով պիրոգ
...78...10...