լոլիկի մածուկ
թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste
Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:
Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:
Կալցոնե
Ոսպով կրեմ-ապուր
Դդմիկ լցոնված մսով
Կաղամբով կարկանդակ
Դասական լազանյա
Մեքսիկական ապուր ”Chili con carne”
Պիցցա ”Հավայան”
Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով
Վրացական ուտեստ ”Լոբիո”
Կաղամբով կարկանդակ
Գուլյաշ հավի մսով
Բամզաշերտ խորտիկ