լոլիկի մածուկ
թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste
Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:
Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:
Նեխուրով բրնձով փլավ
Շոգեխաշած կաղամբ նրբերշիկով
Պիցցա-տորթ
Հունգարական գուլյաշ
Պաստա “Ֆետուչինի”
Իտալական ուտեստ “Պեպերոնատա”
Մանթի “Լաջան” սոուսով
Տնական բուժենինա
Սոուս բոլոնեզ
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
Վեգետերիանական տոլմա
“Փակ” պիցցա