լոլիկի մածուկ

թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste

Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:

Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:

Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Լազանյա խոզի մսով
Բուրիտո
Իտալական պիցցա
Խոզի կողիկներ ջեռոցում
Բանջարեղենային լազանյա
Ֆարֆալե բոլոնեզ սոուսով
Լցոնած կարտոֆիլ
...56