լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/vracakan-ojaxuri-10-420x400.jpg)
Վրացական “Օջախուրի”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/kreativ-buterbrodner-11-420x400.jpg)
Կրեատիվ բուտերբրոդներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/original-pasta-8-420x400.jpg)
Օրիգինալ պաստա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/bekonov-lolikov-spagetti-7-420x400.jpg)
Բեկոնով սպագետտի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/sary-apur-gaspacho-1-420x400.jpg)
Սառը ապուր “Գասպաչո”