ծովախեցգետնի ձողիկներ
թարգմանություն՝ на русском - крабовые палочки, in English - crab sticks
Ծովախեցգետնի ձողիկներն արհեստական ճանապարհով ստանում են ձկան սպիտակուցի և մսի վերամշակումից: Անկախ իր անվանումից, այն առհասարակ, ծովախեցգետնի միս չի պարունակում: Ձողիկներն ունենում են կարմիր կամ դեղնակարմիր գունավորում ու աղի համ:
Ծովախեցգետնի ձողիկները ծովամթերքների ոչ թանկարժեք փոխարինող են, որոնք առավել հաճախ օգտագործվում են աղցանների ու բուտերբրոդների մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից տարվա ցանկածաց եղանակին:
Ահա մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը, որոնք անպայման Ձեզ դուր կգան:
Ամանորյա նախուտեստ
Տոնածառի համեղ գնդիկներ
Աղցան «Մարտի 8»
Աղցան «Նեպտուն»
Ծովախեցգետնով շերտավոր աղցան
Եգիպտացորենով աղցան
Կանապե ծովախեցգետնի ձողիկներով և բրոկոլիով
Նախուտեստ ծովախեցգետնի ձողիկներով
Վարունգով ռուլետներ կաթնաշոռային միջուկով
Աղցան ծովախեցգետնի ձողիկներով
Աղցան ”Նեպտուն”
Պանրով և ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան