ծովախեցգետնի ձողիկներ

թարգմանություն՝ на русском - крабовые палочки, in English - crab sticks

Ծովախեցգետնի ձողիկներն արհեստական ճանապարհով ստանում են ձկան սպիտակուցի և մսի վերամշակումից: Անկախ իր անվանումից, այն առհասարակ, ծովախեցգետնի միս չի պարունակում: Ձողիկներն ունենում են կարմիր կամ դեղնակարմիր գունավորում ու աղի համ:
Ծովախեցգետնի ձողիկները ծովամթերքների ոչ թանկարժեք փոխարինող են, որոնք առավել հաճախ օգտագործվում են աղցանների ու բուտերբրոդների մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից տարվա ցանկածաց եղանակին:
Ահա մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը, որոնք անպայման Ձեզ դուր կգան:

Աղցան ”Ծովաստղ”
Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան-գնդիկներ
Վարունգով և ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան
Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ
Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ
Խոզապուխտով կանապե
Ամանորյա խորտիկ “Ձնեմարդ”
Աղցան “Կակաչներ”
Լավաշով ռուլետ
Կաղամբով աղցան
Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան
12