կաթնաշոռ
թարգմանություն՝ на русском - творог, in English - cottage cheese
Կաթնաշոռի օգտագործումն առողջության համար շատ կարևոր է: Այն պարունակում է А, В, С, D վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, ֆոսֆոր ու կալցիում: Սովորաբար հանդիպում է դասական, բարձր յուղայության, առանց յուղայնության և կալցիումով հագեցած տեսակներ: Այն կարող ենք խառնել ընդեղենի, մեղրի, թթվասերի ու օշարակների հետ: Շատ համեղ են ստացվում կաթնաշոռով պատրաստված պիրոգներն ու թխվածքները:
Ձեր դատին ենք ներկայացնում մի քանի համեղ բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում կաթնաշոռն է:
Բրաունի կաթնաշոռով
Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի
Սմբուկով ռուլետ
Կաթնաշոռով փքաբլիթ
Խնձորի միջուկով բուլկի
Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»
Լազանյա խոզի մսով
Խաչապուրի թավայի մեջ
Հավի կրծքամսով ռուլետ
Չամիչով շոռակարկանդակ
Ելակով ռուլետ
Ջնարակապատ պանրիկ