կաթնաշոռ
թարգմանություն՝ на русском - творог, in English - cottage cheese
Կաթնաշոռի օգտագործումն առողջության համար շատ կարևոր է: Այն պարունակում է А, В, С, D վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, ֆոսֆոր ու կալցիում: Սովորաբար հանդիպում է դասական, բարձր յուղայության, առանց յուղայնության և կալցիումով հագեցած տեսակներ: Այն կարող ենք խառնել ընդեղենի, մեղրի, թթվասերի ու օշարակների հետ: Շատ համեղ են ստացվում կաթնաշոռով պատրաստված պիրոգներն ու թխվածքները:
Ձեր դատին ենք ներկայացնում մի քանի համեղ բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում կաթնաշոռն է:

Բրաունի կաթնաշոռով

Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի

Սմբուկով ռուլետ

Կաթնաշոռով փքաբլիթ

Խնձորի միջուկով բուլկի

Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»

Լազանյա խոզի մսով

Խաչապուրի թավայի մեջ

Հավի կրծքամսով ռուլետ

Չամիչով շոռակարկանդակ

Ելակով ռուլետ

Ջնարակապատ պանրիկ