կաթնաշոռ
թարգմանություն՝ на русском - творог, in English - cottage cheese
Կաթնաշոռի օգտագործումն առողջության համար շատ կարևոր է: Այն պարունակում է А, В, С, D վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, ֆոսֆոր ու կալցիում: Սովորաբար հանդիպում է դասական, բարձր յուղայության, առանց յուղայնության և կալցիումով հագեցած տեսակներ: Այն կարող ենք խառնել ընդեղենի, մեղրի, թթվասերի ու օշարակների հետ: Շատ համեղ են ստացվում կաթնաշոռով պատրաստված պիրոգներն ու թխվածքները:
Ձեր դատին ենք ներկայացնում մի քանի համեղ բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում կաթնաշոռն է:

Կաթնաշոռով ժելե տորթ

Շոկոլադով և սուրճով չիզքեյք

Տորթ “Երեք շոկոլադ”

Ելակով չիզքեյք

Շոկոլադով և բանանով տորթ

Կաթնաշոռով աղանդեր

Կաթնաշոռով կապուչինո

Կիսելով մուսս

Ելակով Ռաֆաելլո

Ժելեով և ելակով տորթ