կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Խնձորով պիրոգ
Հունական ուտեստ ”Մուսակա”
Շոկոլադե աղանդեր
Տորթ «Երեք կաթ»
Բուլկի ”Ճնճղուկներ”
Նրբաբլիթներ
Տորթ շոկոլադե մուսսով և բալով
Բոստոնյան կրեմով տորթ
Ազնվամորիով շոկոլադե ժելե
Մեղրով տորթ ազնվամորիով
Կարկանդակ կարամելային կրեմով
Ծիրանով տորթ
...10...3435...40...