կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Կարամելային և սրճային մուսսով ֆրանսիական աղանդեր
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Չիզքեյք ”Red Velvet”
Ելակով չիզքեյք բաժակի մեջ
Ընկույզով և դարչինով բուլկի
Տորթ ՛՛Ընձուղտ՛՛
Խնձորով կարկանդակներ փայտիկի վրա
Շոկոլադե կրեմ տոստի համար
Սուրճ գլյասե
Չեբուրեկի
Ելակով տորթ ռուլետներից
Շոկոլադե պուդինգ կոկոսի համով
...10...3738...40...