կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/qaxts-katnayin-impeliq-egg-nog-5-420x400.jpg)
Քաղցր կաթնային ըմպելիք “Էգգ նոգ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/napoleon-6-420x400.jpg)
Նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolad-krem-likyor-6-420x400.jpg)
Շոկոլադե կրեմ-լիկյոր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/txvacqablit-red-velvet-8-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/taq-shokolad-6-420x400.jpg)
Տաք շոկոլադ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/katnahsorov-bananov-oladi-8-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/shokolade-bulki-astx-7-420x400.jpg)
Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/karmir-bazukov-katnashorov-rulet-9-420x400.jpg)
Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/ekler-23-420x400.jpg)
Էկլեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/tort-mikado-19-420x400.jpg)
Տորթ Միկադո
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/shokolade-napoleon-20-420x400.jpg)
Շոկոլադե նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/tnakan-paxlava-20-420x400.jpg)
Տնական փախլավա