կաթ

թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk

Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:

Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:

Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Կարկանդակ դդումի միջուկով
Տանձով կարկանդակ Tarte Tatin
Սուրճ Bicerin
Բասկյան շոկոլադե տորթ
Սոուս բոլոնեզ
Զեֆիրով տաք շոկոլադ
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
Ջեմով բուլկի “Խխունջներ”
Գետնանուշով “Շերբեթ”
Խաղողով ժելե տորթ
Տորթ “Milky”
Շոկոլադե կարկանդակ
...10...4445...