կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
![Կաթնային-քաղցրավենիք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/Կաթնային-քաղցրավենիք-1.jpg)
Կաթնային քաղցրավենիք
![տորթ-Զեբր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/տորթ-Զեբր-1.jpg)
Տորթ «Զեբր»
![կաթնահունց-խմոր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կաթնահունց-խմոր-1.jpg)
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
![հավ՝-կաթնային-սոուսով-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/հավ՝-կաթնային-սոուսով-1.jpg)
Հավ՝ կաթնային սոուսով
![սնիկերս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/սնիկերս-1.jpg)
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
![կարամելային-կրեմ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կարամելային-կրեմ-1-1.jpg)
Կարամելային կրեմ տորթերի համար
![ճապոնական-չիզքեյք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/ճապոնական-չիզքեյք-1.jpg)
Ճապոնական չիզքեյք
![Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1.jpg)
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
![Միսիսիպի-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/Միսիսիպի-1.jpg)
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
![շոկոլադե-պլոմբիր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/շոկոլադե-պլոմբիր-1.jpg)
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
![կրեմ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/կրեմ-1.jpg)
Կիտրոնով ու սպիտակաձավարով կրեմ
![կոկոսով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/կոկոսով-տորթ-1.jpg)
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ