կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:
![պանրաշերտեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/պանրաշերտեր-1.jpg)
Պանրով կարկանդակներ
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/կարկանդակ-1-1.jpg)
Օսեթական կարկանդակ
![մեղրով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/մեղրով-տորթ-1.jpg)
Մեղրով շոկոլադե տորթ
![սպիտակ-սոուս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/սպիտակ-սոուս-1.jpg)
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
![կարկանդակ-11](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/կարկանդակ-11.jpg)
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
![տորթ-երանություն-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/տորթ-երանություն-1.jpg)
Տորթ «Երանություն»
![Հավով-գալանտին-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Հավով-գալանտին-1.jpg)
Հավով գալանտին
![Ժելով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Ժելով-տորթ-1.jpg)
Ժելեով տորթ «Կոտրված ապակի»
![Տորթ-շիկահեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Տորթ-շիկահեր-1.jpg)
Տորթ «Շիկահեր»
![Բուլկիներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Բուլկիներ-1.jpg)
Բուլկի բուրգերի համար
![Խնձորով-շոռակարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Խնձորով-շոռակարկանդակ-1.jpg)
Խնձորով շոռակարկանդակ
![վաֆլե-ձողիկներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/վաֆլե-ձողիկներ-1.jpg)
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով