կաղամբ կարմիր
թարգմանություն՝ на русском - краснокочанная капуста, in English - red cabbage
Կարմիր կաղամբը, ինչպես և բրյուսելյանը, շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն պարունակում է հանքային նյութեր, օսլա, С, B1, В2, В6, В9, PP վիտամիններ, որոնց շնորհիվ օգտագործվում է թե բժշկությաn և թե խոհարարության մեջ: Կարմիր կաղամբը խորհուրդ է տրվում օգտագործել թարմ վիճակում աղցանների մեջ, սակայն այն շատ դեպքերում այն նաև մարինացնում են ու պահում երկար ժամանակ: Այս ուտեստները միանշանակ դուր կգան Ձեզ:
![karmir-kaxambov-axcan](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/karmir-kaxambov-axcan-7-420x400.jpg)
Կարմիր կաղամբով և չորահացով աղցան
![axcan-kaxambov-yegiptacorenov](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/03/axcan-kaxambov-yegiptacorenov-3-420x400.jpg)
Աղցան կաղամբով և եգիպտացորենով
![kaxambov-mandarinov-axcan](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/02/kaxambov-mandarinov-axcan-5-420x400.jpg)
Կաղամբով և մանդարինով աղցան
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/karmir-kaxambov-axcan-7-420x400.jpg)
Կարմիր կաղամբով աղցան