կաղամբ կարմիր
թարգմանություն՝ на русском - краснокочанная капуста, in English - red cabbage
Կարմիր կաղամբը, ինչպես և բրյուսելյանը, շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն պարունակում է հանքային նյութեր, օսլա, С, B1, В2, В6, В9, PP վիտամիններ, որոնց շնորհիվ օգտագործվում է թե բժշկությաn և թե խոհարարության մեջ: Կարմիր կաղամբը խորհուրդ է տրվում օգտագործել թարմ վիճակում աղցանների մեջ, սակայն այն շատ դեպքերում այն նաև մարինացնում են ու պահում երկար ժամանակ: Այս ուտեստները միանշանակ դուր կգան Ձեզ:
Կարմիր կաղամբով և չորահացով աղցան
Աղցան կաղամբով և եգիպտացորենով
Կաղամբով և մանդարինով աղցան
Կարմիր կաղամբով աղցան