կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![բրաունի-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/բրաունի-1.jpg)
Բրաունի բալով, ընկույզով ու կաթնաշոռով
![թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Թխվածքաբլիթներով «Կարտոֆիլ»
![շոկոլադե-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/շոկոլադե-տորթ-1.jpg)
Շոկոլադե տորթ թխվածքաբլիթներով ու ընկույզով
![Նորվեգական-թխվածքաբլիթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Նորվեգական-թխվածքաբլիթ-1.jpg)
Նորվեգական թխվածքաբլիթ
![խնձորով-կրամբլ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/խնձորով-կրամբլ-1.jpg)
Խնձորով կրամբլ
![կաթնահունց-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կաթնահունց-1.jpg)
Հայկական կաթնահունց
![թթվասերային-կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/թթվասերային-կարկանդակ-1.jpg)
Թթվասերային կարկանդակ խնձորով ու դարչինով
![հավով-ֆրիկասե-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/հավով-ֆրիկասե-1.jpg)
Հավով ֆրիկասե
![մերենգայով-կուլիչ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/մերենգայով-կուլիչ-1.jpg)
Կաթնաշոռային կուլիչ իտալական մերենգայով
![կուլիչ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կուլիչ-1.jpg)
Շոկոլադե կուլիչ
![նապաստակներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/նապաստակներ-1.jpg)
Զատիկի նապաստակներ
![թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/թխվածքաբլիթներ-1-3.jpg)
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով