կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![կաթնահունց-խմոր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կաթնահունց-խմոր-1.jpg)
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
![մաֆին-1 - Copy](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/մաֆին-1-Copy.jpg)
Նարնջի կեղևով մաֆիններ
![ձվածեղ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/ձվածեղ-1.jpg)
Ձվածեղ «Մարտի 8»
![թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
![հավ՝-կաթնային-սոուսով-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/հավ՝-կաթնային-սոուսով-1.jpg)
Հավ՝ կաթնային սոուսով
![կրեմ-գլյասե-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կրեմ-գլյասե-1.jpg)
Կրեմ «Գլյասե»
![սնիկերս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/սնիկերս-1.jpg)
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
![կարամելային-կրեմ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կարամելային-կրեմ-1-1.jpg)
Կարամելային կրեմ տորթերի համար
![ճապոնական-չիզքեյք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/ճապոնական-չիզքեյք-1.jpg)
Ճապոնական չիզքեյք
![տավարի-լեզու-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/տավարի-լեզու-1.jpg)
Տավարի լեզու երեք սոուսով
![Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/Կիտրոնով-ու-կակաչով-կեքս-1.jpg)
Կիտրոնով ու կակաչի սերմերով կեքս
![Միսիսիպի-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/Միսիսիպի-1.jpg)
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»