կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![կրեմ-մասկարպոնե-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/կրեմ-մասկարպոնե-1.jpg)
Մասկարպոնեով կրեմ
![տորթ-շախմատ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/տորթ-շախմատ-1.jpg)
Տորթ «Շախմատ»
![Դարչինով-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Դարչինով-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Դարչինով թխվածքաբլիթներ
![թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Գետնանուշով հալվող թխվածքաբլիթներ
![Նարնջով-Մադլեն-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Նարնջով-Մադլեն-1.jpg)
Նարնջով «Մադլեն»
![Տորթ-շիկահեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Տորթ-շիկահեր-1.jpg)
Տորթ «Շիկահեր»
![Հիլով-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Հիլով-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Հիլով թխվածքաբլիթներ
![Բուլկիներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Բուլկիներ-1.jpg)
Բուլկի բուրգերի համար
![Խնձորով-շոռակարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Խնձորով-շոռակարկանդակ-1.jpg)
Խնձորով շոռակարկանդակ
![Գետնանուշով-թխվածքաբլիթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Գետնանուշով-թխվածքաբլիթ-1.jpg)
Գետնանուշով թխվածքաբլիթներ
![Ընկուզեղենով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Ընկուզեղենով-տորթ-1.jpg)
Նուշով ու պնդուկով տորթ
![վաֆլե-ձողիկներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/վաֆլե-ձողիկներ-1.jpg)
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով