կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/կարկանդակ-1.jpg)
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
![բուլկի-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/բուլկի-1.jpg)
Գետնանուշով ու շոկոլադով բուլկիներ
![նարնջով-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/նարնջով-կեքս-1.jpg)
Նարնջով կեքս
![Զամբյուղներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Զամբյուղներ-1.jpg)
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով
![Լավաշով-նախուտեստ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Լավաշով-նախուտեստ-1.jpg)
Լավաշով նախուտեստ
![Շոկոլադե-քափքեյք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Շոկոլադե-քափքեյք-1.jpg)
Շոկոլադե երկշերտ քափքեյք
![Թխվածք-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Թխվածք-1.jpg)
Թխվածք «Բլոնդի»
![Մանդարինով-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Մանդարինով-պիրոգ-1.jpg)
Մանդարինով պիրոգ
![Կեքս-արջուկ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Կեքս-արջուկ-1.jpg)
Կեքս «Արջուկ»
![Նրբաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Նրբաբլիթներ-1.jpg)
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
![Տոնական-կեքսեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Տոնական-կեքսեր-1.jpg)
Տոնական կեքսեր
![Կիտրոնով-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Կիտրոնով-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Կիտրոնով թխվածքաբլիթներ