կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

կարկանդակ-1
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
բուլկի-1
Գետնանուշով ու շոկոլադով բուլկիներ
նարնջով-կեքս-1
Նարնջով կեքս
Զամբյուղներ-1
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով
Լավաշով-նախուտեստ-1
Լավաշով նախուտեստ
Շոկոլադե-քափքեյք-1
Շոկոլադե երկշերտ քափքեյք
Թխվածք-1
Թխվածք «Բլոնդի»
Մանդարինով-պիրոգ-1
Մանդարինով պիրոգ
Կեքս-արջուկ-1
Կեքս «Արջուկ»
Նրբաբլիթներ-1
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Տոնական-կեքսեր-1
Տոնական կեքսեր
Կիտրոնով-թխվածքաբլիթներ-1
Կիտրոնով թխվածքաբլիթներ
...10...1617...20...