կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Կանաչ-կարագ-1
Կանաչ կարագ
Վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ
Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1
Մսով ու պանրով պիրոգ
Ռահաթ-1
Տորթ «Ռահաթ»
Մեղրով-եփովի-տորթ-1
Մեղրով եփովի տորթ
Թխվածքաբլիթ Ակնթարթ
Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»
Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
Ընկույզով-պիրոգ-2
Ընկույզով պիրոգ
Արքայական-բուլկիներ-1
Արքայական բուլկիներ
Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
...10...1920...30...