կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![Շոկոլադե-տորթ-](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Շոկոլադե-տորթ-.jpg)
Շոկոլադե տորթ
![Կաթնային-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Կաթնային-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Կաթնային թխվածքաբլիթներ
![Տորթ-նվեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Տորթ-նվեր-1.jpg)
Տորթ «Նվեր»
![Տորթ-հեքիաթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Տորթ-հեքիաթ-1.jpg)
Տորթ «Հեքիաթ»
![Բանանով-քաղցրաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Բանանով-քաղցրաբլիթներ-1.jpg)
Բանանով քաղցրաբլիթներ
![վիեննական-շոռակարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/վիեննական-շոռակարկանդակ-1.jpg)
Վիեննական շոռակարկանդակ
![լեհական-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/լեհական-կեքս-1.jpg)
Լեհական կեքս
![Բանանով-ու-նարնջով-թխվածքաբլիթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Բանանով-ու-նարնջով-թխվածքաբլիթ-1.jpg)
Բանանով ու նարինջով թխվածքաբլիթ
![Տորթ-«Իմաստուն-հրեա»-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Տորթ-«Իմաստուն-հրեա»-1.jpg)
Տորթ «Իմաստուն հրեա»
![սալորով-աղանդեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/սալորով-աղանդեր-1.jpg)
Կակաչի սերմերով ու սալորով աղանդեր
![Խնձորով-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Խնձորով-պիրոգ-1.jpg)
Խնձորով պիրոգ
![Սրճային-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Սրճային-պիրոգ-1.jpg)
Սրճային պիրոգ