կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Pâte brisée կամ կտրտած խմոր պիրոգի համար
Կիտրոնի կրեմ տորթի համար
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
Արագ Նապոլեոն եփովի կրեմով
Pâte sucrée կամ քաղցր խմոր տարտի համար
Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”
Պնդուկով և ընկույզով տորթ
Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ
Հավի սամսա
Ջեմով պիրոգ
Շոկոլադե տորթ
Յուրահատուկ մրջնաբույն