կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

lehakan-txvacq
Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»
mexrov-txvacqablit
Մեղրով թխվածքաբլիթ
pndukov-tryufelayin-tort
Պնդուկով տրյուֆելային տորթ
karkandak-arevacaxik
Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”
halvayov-lakomka
Լակոմկա հալվայով
shokolade-nrbablitnerov-tort
Շոկոլադե նրբաբլիթներով տորթ
germanakan-konfet-yerankyun
Գերմանական կոնֆետ ”Եռանկյունի”
@nkuyzov-shokoladov-tort
Ընկույզով և շոկոլադով տորթ
havi-mafinner-katnashorov-brokoliov
Հավի մաֆիններ կաթնաշոռով և բրոկոլիով
mexrov-tort-salorachrov
Մեղրով տորթ սալորաչրով
havi-tevik-panrayin-sousov
Հավի թևիկ պանրային սոուսով
shokolade-txvacqablit
Շոկոլադե թխվածք
...10...3536...40...