կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Նրբաբլիթներով արագ տորթ
Շոկոլադե էկլերներ
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Աղցան լցոնված նրբաբլիթներով
Տորթ Զեբր
Թխվածք փխրուն խմորով և կարամելային շերտով
Շոկոլադե տորթ ծիրանաչրով
Թխվածքաբլիթ փխրուն խմորով և շոկոլադով
Փախլավա ֆիլո խմորով
Թխվածք «Ամանորյա պսակ»
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
Ամանորյա տորթեր «Եղևնիներ»
...10...4647...50...