կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

 Ամանորյա տորթ ”Կոներ”
Փախլավա ընկույզով և չրերով
Փախլավա
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
Թխվածք փխրուն խմորով
Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ
Ամանորյա թխվածք սառեցրած բալով և սուֆլեով
Ընկույզով տորթ իրիսային կրեմով
Տարտալետկա “Ծաղիկներ”
Թխվածք կիտրոնով
Հավ ՝ պատրաստված խաղողով և նուշով
Տորթ «Նապոլեոն» մրգային կրեմով
...10...4748...50...