կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/07/9-9-2-420x400.jpg)
Տորթ «Սպարտակ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/07/1-1-4-420x233.jpg)
Պանրով և ձվով հացի տոստ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/txvacq-pxrun-xmorov-jemov-17-420x400.jpg)
Թխվածք փխրուն խմորով և ջեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/qaxcrablitner-15-420x400.jpg)
Քաղցրաբլիթներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-sarawak-layer-cake-10-420x400.jpg)
Տորթ «Sarawak layer cake»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/kreker-ktavati-sermerov-9-420x400.jpg)
Կրեկեր կտավատի սերմերով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-sarecrac-hataptuxnerov-10-420x400.jpg)
Տորթ սառեցրած հատապտուղներով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/kotletner-panrayin-mijukov-9-420x400.jpg)
Կոտլետներ պանրային միջուկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/pxrun-txvacqablit-8-420x400.jpg)
Փխրուն թխվածքաբլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/shertavor-xmor-12-420x400.jpg)
Շերտավոր խմոր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-kivi-15-420x400.jpg)
Տորթ «Կիվի»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/kiyevyan-kotlet-13-420x400.jpg)
Կիևյան կոտլետ