կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
Սպիտակաձավարով պուդինգ մրգերով
Տորթ Զահեր
Պանրով խխունջներ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթ
Տորթ «Մարս»
Կարկանդակներ մսով և պանրով
Սնկով պիրոգ
Տորթ «Գվադելուպա»
Սնկով կրեմ-ապուր
Տորթ «Էլինա»