կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»

Տարտալետկաներ լոլիկով և պանրով

Լվովյան շոռակարկանդակ

Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով

Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով

Տորթ «Լենինգրադյան»

Տորթ «Դելիկատ» նարնջով

Կաթնաշոռով ձողիկներ

Տորթ «Diabella»

Կիևյան տորթ

Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով

Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ «Վրան»