կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»
Տարտալետկաներ լոլիկով և պանրով
Լվովյան շոռակարկանդակ
Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով
Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով
Տորթ «Լենինգրադյան»
Տորթ «Դելիկատ» նարնջով
Կաթնաշոռով ձողիկներ
Տորթ «Diabella»
Կիևյան տորթ
Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ «Վրան»