կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Թխվածքաբլիթ «Սնիկերս»

Անանուխով փանքեյք շոկոլադով

Շոկոլադե սենդվիչներ

Բավարիական շոկոլադե տորթ

Արագ շերտավոր խմոր

Ֆրանսիական աղանդեր եփած կրեմով և հատապտուղներով

Տորթ «Շերտավոր գերան»

Թխվածք «Կարպատկա»

Պլյուշկա կեֆիրով

Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»

Շոկոլադե տորթ-բեզե

Վանիլային հաց ՛՛Լեոպարդ՛՛