կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Շոկոլադե թխվածքներ վանիլային կրեմով
Բելյաշներ
Շոկոլադե-մեղրային տորթ ազնվամորիով
Տորթ կիտրոնի կրեմով
Ֆրանսիական աղանդեր ”Բուշե” հապալասով
Վանիլային եղջյուրիկներ
Կլոր գաթա
Փքաբլիթներ
Հացով զամբյուղներ – ձվածեղ
Տորթ ”Ֆրեզիե”
Եփած խմոր կաթով
Խնձորով տորթ