կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Էկլերներ մանգոյի մուսսով
Շոկոլադե աղանդեր
Տորթ «Երեք կաթ»
Հավի միսը թթվասերային սոուսով
Շոկոլադե կարկանդակներ կոկոսային միջուկով
Տորթ ”Շեկլիկ”
Տորթ-աղանդեր շոկոլադե-բանանային մուսսով
Կարտոֆիլով և դդմիկով ուտեստ
Բուլկի ”Ճնճղուկներ”
Թռչնի կաթ օրիգինալ միջուկով
Նրբաբլիթներ
Շոռակարկանդակ կիտրոնով