կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Տորթ ”Թռչնի կաթ”

Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ

Տորթ Պայուսակ

Խնձորով պիրոգ

Ելակով և տանձով տորթ

Յոգուրտով տորթ առանց թխելու

Փանքեյք

Շոկոլադե տորթ կիտրոնով

Թխվածքաբլիթ Ընկույզ

Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”

Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով

Հալած պանիր կանաչիով