կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Տորթ ”Թռչնի կաթ մարմելադով”
Տորթ ”Բուդուար”
Ժելե տորթ Զատիկ
Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով
Տորթ ”Նրբություն”
Կարկանդակ կաթնաշոռային կրեմով և ազնվամորիով
Շոկոլադե պիրոգ շոկոլադե կրեմ-մուսսով
Կիտրոնով աղանդեր
Էկլերով տորթ
Գինով սոուս ՛՛Beurre rouge՛՛ մսի համար
Անանասով տորթ
Խոզապուխտով լցոնված տարտալետկա