կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Կարամելային և սրճային մուսսով ֆրանսիական աղանդեր
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Չիզքեյք ”Red Velvet”
Բելոռուսական ապուր ՛՛Մաչանկա՛՛
Թխվածք “Lemon bars”
Սրտիկ թխվածքաբլիթ
Յոգուրտով տորթ խնձորով
Քափքեյք ՛՛Red Velvet”
Կիտրոնով պիրոգ շտրեյզելով
Բանանով քափքեյք
Ելակով շոռակարկանդակ
Տորթ ՛՛Գերան՛՛
...10...7374...80...