կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Տորթ Թռչնի կաթ
Թխվածքներ մուրաբայի միջուկով
Դասական լազանյա
Կարտոֆիլով ռուլետ
Մեգրելական խաչապուրի
Բրնձով փլավ լավաշի մեջ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ խնձորի ջեմով
Կարամելային մեղրով տորթ
Սամսա հավի մսով
Տորթ Էսկիմո
Իտալական թխվածք “Sfogliatella”
Փքաբլիթներ
...10...7677...80...