կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Կաթնաշոռով տորթ
Կանաչ սոխով և ձվով կարկանդակ
Բանանով “Tarte Tatin”
Շոկոլադե-վանիլային տորթ
Սնկով և պանրով կարկանդակ
Չիզքեյք սպիտակ շոկոլադով և ելակի ժելեով
Կոնֆետ ”Շագանակներ”
Մեղրով տորթ ընկույզով
Հավ կարտոֆիլով և սնկով
Շոկոլադե տորթ “SACHER”
Շոկոլադե երշիկ պիստակով
Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով