կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Դդումով կեքս
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
Թավշյա շոկոլադե կեքս նարնջի համով
Տորթ “Նապոլեոն” շերտավոր խմորից
Տորթ “Թռչնի կաթ”
Մսապուր հալված պանրով
Տորթ Զահեր
Գազարով ռուլետ կաթնաշոռային միջուկով
Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ
Խնձորով և կաթնաշոռով ոլորահաց
Տորթ «Սպարտակ»
Շոկոլադե տիրամիսու բալի լիկյորով
...10...8081...90...