կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”
Ձուկ իշխան ֆրանսիական ձևով
Աղանդեր “Կապիկներ”
Օրիգինալ տոլմա
Էկլեր
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
Տորթ Միկադո
Գետնանուշով փախլավա
Շոկոլադե նապոլեոն
Մեղրով տորթ ”Ամանորյա”
Էկլեր ”Կարապներ”
Ամանորյա հնդկահավ