կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Անանասով տորթ
Քունջութով թխվածքաբլիթ
Կարտոֆիլ “Դոֆինե”
Գետնանուշով կոնֆետ
Բեկոնով տաք բուտերբրոդ
Խնձորով տարտ
Տորթ “Թռչնի կաթ”
Տորթ “Շվարցվալդ”
Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից
Խնձորի միջուկով բուլկի
Քափքեյք «Ferrero Rocher»
Կարտոֆիլով և մսով կարկանդակ