կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ: Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
Տորթ Պրահա (Prague)
Կոնֆետներ “Ռաֆաելլո”
Խնձորով շտրուդել
Շոկոլադե մինի ռուլետներ
Կոնֆետ Իրիս
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Թխվածքաբլիթ Նապաստակ
Ելակով աղանդեր
Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”
Թխվածք «Մրջնաբույն»
Կրեմով բուլկի
Լազանյա խոզի մսով