հազարի թերթեր
թարգմանություն՝ на русском - листовой салат, in English - leaf salad
Հազարի թերթերը տարբերվում են միմյանցից իրենց համով, փափկությամբ և ծայրերի կառուցվածքով: Ամենատարածվածը Ռոմեն տեսակի հազարն է: Կանաչու այս տեսակն իր մեջ պարունակում է սպիտակուցներ, ճարպեր, ածխաջրեր, շաքար, ջուր, А, С, Е, К1 և B խմբի վիտամիններ ինչպես նաև երկաթ, կալիում, կալցիում և մագնեզիում: Այն առավել հաճախ օգտագործվում է թարմ վիճակում աղցանների, սնկային կերակուրների մեջ, ինչպես նաև զանազան ուտեստներ զարդարելու համար:
Ծանոթացեք այս անչափ համեղ բաղադրատոմսերին:

Ռոլլ սենդվիչ

Հավով և բեկոնով սենդվիչ

Լավաշով ռուլետ

Բանջարեղենով աղցան

Աղցան Կեսար

Խոզապուխտով աղցան “Հնգյակ”

Ծովախեցգետնով աղցան

Քլաբ սենդվիչ

Կոտլետ “Կրիաներ”

Մինի խորոված փայտիկների վրա