ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Լավաշով ռուլետ
Տորթ Պրահա (Prague)
Բուլկի “Վարդեր”
Շոկոլադե մինի ռուլետներ
Թխվածքաբլիթ Նապաստակ
Ելակով աղանդեր
Կարկանդակ պսակ
Պիցցա «Նախաճաշ»
Կանաչիով կարկանդակ “Աֆարար”
Թխվածք «Մրջնաբույն»
Կրեմով բուլկի
Սալորով քլաֆութի