ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:
Տորթ “Tres leches”
Ջնարակապատ փքաբլիթ
Տորթ “Red Velvet”
Սալորով գալետ
Դեղձով թխվածք
Մսով և ձվով ռուլետ
Տորթ Ferrero Rocher
Թխվածքաբլիթ Թեյի տոպրակ
Խոզապուխտով աղցան “Հնգյակ”
Շոկոլադե տորթ Պելե
Տապակած պանիր
Տորթ Վիկտորիա