ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Ձվածեղով աղցան
Ընկույզով տորթ
Պանրով կրեկեր
Կարկանդակ Ծաղիկ
Ելակով տորթ “Նրբություն”
Շերտավոր կարկանդակ
Տորթ “Շոկոլադ և ելակ”
Սպիտակաձավարով թխվածք
Թխվածքաբլիթ Արջուկ
Ձվով կոբլեր
Վարդագույն քափքեյք
Տորթ Բաունտի
...10...105106...