ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Մսով կարկանդակ “Սամսա”
Բանջարեղենային պիցցա
Աջարական խաչապուրի
Պիցցա “Սթրոմբոլի”
Սև հաղարջով տորթ
Լցոնված հացիկներ
Շոկոլադով և սուրճով չիզքեյք
Կրեպ Սյուզետտ
Սև հաղարջով մակարոն
Ելակով ժելեով տորթ
Թխվածքաբլիթ Լուցկիներ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ
...10...107108...