ձու
թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg
Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Շոկոլադե քլաֆութի

Ելակով չիզքեյք

“Twix” թխվածքաբլիթներ

Շոկոլադով և բանանով տորթ

Իսպանական տորտիլյա

Բեկոնով և լոլիկով օմլետ

Սպանախով կարկանդակ

Սնկով և մսով ռուլետ

Քլաբ սենդվիչ

Կարտոֆիլով պիցցա

Սերուցքային կարտոֆիլ

Կաթնաշոռով աղանդեր