ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

տորթ-1
Տորթ «Գիշեր-ցերեկ»
կաթնահունց-խմոր-1
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
աղցան-1
Աղցան «Մարտի 8»
մաֆին-1 - Copy
Նարնջի կեղևով մաֆիններ
թխվածքաբլիթներ-1
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
կարկանդակ-1
Կարկանդակ «Խխունջ» պանրով ու խոզապուխտով
Խնձորով-ռուլետ-1
Խնձորով ռուլետ
կրեմ-գլյասե-1
Կրեմ «Գլյասե»
սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
կոտլետներ
Գազարով ու բրնձով կոտլետներ
կարամելային-կրեմ-1
Կարամելային կրեմ տորթերի համար
ճապոնական-չիզքեյք-1
Ճապոնական չիզքեյք
...10...1314...20...