ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

ֆրանսիական-կրեմ-1
Ֆրանսիական կրեմ
ձվածեղ-1
Սրտաձև ձվածեղ
կարկանդակ-11
Խոզապուխտով ու հավի մսով կարկանդակ
տորթ-երանություն-1
Տորթ «Երանություն»
Հավով-գալանտին-1
Հավով գալանտին
տորթ-շախմատ-1
Տորթ «Շախմատ»
թխվածքաբլիթներ-1
Գետնանուշով հալվող թխվածքաբլիթներ
Նարնջով-Մադլեն-1
Նարնջով «Մադլեն»
Տորթ-շիկահեր-1
Տորթ «Շիկահեր»
Հիլով-թխվածքաբլիթներ-1
Հիլով թխվածքաբլիթներ
Բուլկիներ-1
Բուլկի բուրգերի համար
Խնձորով-շոռակարկանդակ-1
Խնձորով շոռակարկանդակ
...10...1617...20...